Bij Het Nijmeegs Kamerkoor wordt tijdens de repetities op donderdagavond in een energieke sfeer hard gewerkt. Regelmatig melden zich nieuwe leden in alle stemgroepen, die middels een auditie worden gescreened. We zien vooral graag nog enkele bassen die ons koor komen versterken. Wil jij ook graag zingen bij een koor met een uitdagend repertoire, muzikale ambitie én gezelligheid?

Wees dan van harte welkom om eens te komen kennismaken en meld je voor 2 proefrepetities om de sfeer te proeven!

Donateur worden

Donateurs zijn bijzonder welkom bij Het Nijmeegs Kamerkoor.

U mag natuurlijk zelf het bedrag van uw donatie bepalen.

Bij een jaarbijdrage van minimaal € 50,- krjgt u gratis toegang tot onze concerten. Bij een donatie van minimaal € 100 krijgt u zelfs twee vrijkaartjes per concert.

U kunt uw donatie storten op Rek.nr. NL86 ABNA 0607 1184 23 t.n.v. Het Nijmeegs Kamerkoor te Nijmegen. Als u uw mailadres aan ons doorgeeft (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan zorgen wij ervoor dat u op de hoogte gehouden wordt en de vrijkaartjes krijgt.