Bij Het Nijmeegs Kamerkoor wordt tijdens de repetities op donderdagavond in een energieke sfeer hard gewerkt. Regelmatig melden zich nieuwe leden in alle stemgroepen, die middels een auditie worden gescreened. We zien vooral graag nog enkele bassen die ons koor komen versterken. Wil jij ook graag zingen bij een koor met een uitdagend repertoire, muzikale ambitie én gezelligheid?

Wees dan van harte welkom om eens te komen kennismaken en meld je voor 2 proefrepetities om de sfeer te proeven!

Komende concerten

Na ons geslaagde zomerconcert Glashelder van 17 juni j.l. gaan we ons voorbereiden op de volgende concerten:

Op  zaterdag 15 december 2018 willen we weer een sfeervol kerstconcert verzorgen. Dat zal plaatsvinden in Heteren en we zullen er o.a. A Ceremony of Carols van Benjamin Britten zingen.

Op donderdagavond 20 december 2018 verzorgen we een kerstconcert voor bewoners en omwonenden van Huize Rosa.

De samenwerking met het Resonet Ensemble bij ons Weihnachtsoratorium in december 2017 beviel zo goed, dat we in 2019 samen met hen de Johannes Passion van Bach willen uitvoeren. Noteert u alvast zaterdagavond 6 april 2019 in de grote St Bartholomaeuskerk in Beek.