Bij Het Nijmeegs Kamerkoor wordt tijdens de repetities op donderdagavond in een energieke sfeer hard gewerkt. Regelmatig melden zich nieuwe leden in alle stemgroepen, die middels een auditie worden gescreened. We zien vooral graag nog enkele bassen en tenoren die ons koor komen versterken. Wil jij ook graag zingen bij een koor met een uitdagend repertoire, muzikale ambitie én gezelligheid?

Wees dan van harte welkom om eens te komen kennismaken en meld je voor 2 proefrepetities om de sfeer te proeven!

Komende concerten

Na onze zeer geslaagde uitvoering van de korte opera The Zoo op 11 november voeren we in december het complete Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach uit (en 4 cantates ervan op 10 december).

Weihnachtsoratorium

In december 2017 hebben we het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach op het programma staan. Dit gaan we uitvoeren o.l.v. Paulien Roos-Bik samen met het Resonet Ensemble

solisten: Marjon Strijk,  Elsbeth Gerritsen,  Erik Janse en Jan Carpentier

Op 9 december verspreid over de middag en de avond voeren we alle zes cantates van het Weihnachtsoratorium uit in de St Bartholomeuskerk in Beek:

17.00 uur cantates I en II                      20.00 uur cantates III, IV, V en VI

18.00 uur pauze met mogelijkheid tot gezamenlijke maaltijd voor € 15,- in de Brasserie van het Kulturhus, Roerdompstraat in Beek. Wilt u hieraan meedoen, tekent u zich dan vóór 1 december hiervoor in door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u vegetarisch wilt eten, vermeld u dat dan s.v.p. in de mail.

Kaarten voor het concert à € 20 zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of  te koop in de kerk

En op 10 december om 15.30 uur voeren we met dezelfde bezetting in de Johannes de Doperkerk aan de Bergstraat in Wageningen de cantates I, III, V en VI uit. Voor informatie over dit concert bel 024-3440765

Weihnachtsoratorium 2017 1