Het Nijmeegs Kamerkoor

Bij Het Nijmeegs Kamerkoor wordt tijdens de repetities op donderdagavond in een energieke sfeer hard gewerkt. Regelmatig melden zich nieuwe leden in alle stemgroepen, die middels een auditie worden gescreened. We zien vooral graag nog enkele bassen en tenoren die ons koor komen versterken. Wil jij ook graag zingen bij een koor met een uitdagend repertoire, muzikale ambitie én gezelligheid?

Wees dan van harte welkom om eens te komen kennismaken en meld je voor 2 proefrepetities om de sfeer te proeven!

Komende concerten

 The ZOO

Het Nijmeegs Kamerkoor viert op zaterdag 11 november 2017 het 40-jarig jubileum met de uitvoering van de korte opera The Zoo (Arthur Sullivan). Solopartijen worden gezongen door koorleden en begeleiding vindt plaats door familie en vrienden.

Van harte uitgenodigd om dit 40-jarig jubileum met ons mee te vieren.

Aanvang: 17.00 uur (zaal open om 16.15 uur). 

Plaats: Montessori-college, Kwakkenbergweg 33, Nijmegen.

Toegang: 12,50 euro (inclusief koffie/thee met taart). 

Reserveren van toegangskaartje kan via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Weihnachtsoratorium

En in december 2017 hebben we het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach op het programma staan. Dit gaan we uitvoeren o.l.v. Paulien Roos-Bik samen met het Resonet Ensemble 

solisten: Marjon Strijk,  Elsbeth Gerritsen,  Erik Janse en Jan Carpentier

 

Op 9 december verspreid over de middag en de avond voeren we alle zes cantates van het Weihnachtsoratorium uit in de St Bartholomeuskerk in Beek:

17.00 uur cantates I en II                      20.00 uur cantates III, IV, V en VI

18.00 uur pauze met mogelijkheid tot gezamenlijke maaltijd in een van de Beekse restaurants. Over een concertarrangement zijn we nog met hen in gesprek. Meer informatie volgt op deze website.

Kaarten voor het concert à € 20 zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of  te koop in de kerk

 

En op 10 december om 15.00 uur voeren we met dezelfde bezetting in de Grote Kerk in Wageningen de cantates I, II, V en VI uit. Voor informatie over dit concert bel 024-3440765